Weg van teruggeweest
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
17 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam
Via deze weg wil ik iedereen weer een beetje op de hoogte proberen te houden over wat mij allemaal bezig gaat houden de komende maanden.
Meer details zullen volgen als ik ter plaatse ben. Maar jullie kunnen alvast een kijkje nemen op de website van mn werkgever: www.innovativemarketingcreations.com , en heel jaloers worden als jullie zien waar ik ga wonen: www.thevillasongreatbay.com
Hoewel ik me nog maar amper kan voorstellen dat ik volgende week op een tropisch eiland zit, heb ik er wel echt veel zin in!
I'll keep you posted!
17 Januari 2006 - 19:01
Liesbeth:
Zo he! Lucky you! Via Eline kwam ik op je website. Zal'm goed in de gaten houden als je weg bent! Ik wens je alvast een hele goede reis en veel plezier op je stage! Maar dat zal wel weer lukken.. JALOERS!! Liefs, Liesbeth (Athene.. ;) ) -
17 Januari 2006 - 20:26
Kirsten:
We zijn ook zulke globetrotters! :-p Spannend he! Hopenlijk heb je daar ook internet en kunnen we nog eens skypen.
Have fun -
17 Januari 2006 - 20:37
Angelique:
Heee Joost!
Zo wat gaat de tijd snel je gaat alweer weg!!
Geniet ervan he!
ik zal weer alles volgen via je website..erg leuk om te weten hoe het met je gaat daar!
Heeeeeeeeel veel plezier en groetjes van arthur milan en mij maar ook van oom Joop en tante Corrie -
17 Januari 2006 - 20:59
Eveline:
Hee Joost,
wat hadden we nou afgesproken?? Je zou ons niet meer lekker maken met je subtropische dromen...
EN NOU KOM JE INEENS MET DE WAARBENJIJ.NU?!?! ;-)
Haha, hoop nog veel van je te horen via deze pagina.
Ik wens je i.i.g. heel erg veel plezier en succes met je stage!!!!!
Liefs, Eveline -
17 Januari 2006 - 21:02
Els En Wim:
Dit is echt zielig voor je en we hopen dat je het volhoudt daar!!!! -
17 Januari 2006 - 23:37
Tati:
't ziet er aantrekkelijk uit, Joost. Leuk om je weer te kunnen volgen.Nog maar een paar nachtjes slapen... -
17 Januari 2006 - 23:43
Tati:
...maar om nou gelijk alles in tweevoud te sturen is ook niet nodig,het hakt er toch wel in.
Succes mit Frau Antje morgen (straks)> -
18 Januari 2006 - 09:38
Arlette:
ahhhhh pas ik echt niet in je koffer???? Ik wil ook!!!! Heel veel plezier ennuh stuur een beetje zon deze kant op als het kan, voor ons zielepoten die in nederland blijven.
x Arlette -
18 Januari 2006 - 14:45
Lenia:
Agori mou! Xaxa. Elpizo na perasis telia kai na vris oti pio kalitero. Kalo taksidi kai tha mou lipis poli!!!
(vertaling:jongetje van me!hihi.ik hoop dat je het super naar je zin gaat hebben en dat je maar het allerbeste mag tegenkomen!Goede reis en ik ga je heel erg missen!)
Filakia -
18 Januari 2006 - 15:18
Valerie:
Lucky Joost, vergeet je zwembroeken en duikbril niet! En een onderwatercamera!!! haha
Heel veel plezier, geniet ervan en ben nu al benieuwd naar je foto's!
Liefs, Valerie -
19 Januari 2006 - 19:45
Diana:
Spero che tu abbia un tempo meraviglioso! Ik zal je site regelmatig vanuit Marburg bijhouden :) Ik zelf ga op verzoek ook mijn avonturen bij houden :)
Fijne reis, fijne tijd en tot ziens en we houden hopelijk contact! Ciao, baci, Diana -
20 Januari 2006 - 16:29
Kim:
héé joost!
zo te zien heb jij het weer goed voor elkaar! hoop dat je het hier net zo leuk zult hebben als in griekenland. Ik loop sinds drie weken weer stage. gaat goed, maar nog steeds voorzichtig aan. als het goed is zien we elkaar weer in september op de HEBO! liefs,
kim -
21 Januari 2006 - 12:47
Nena:
Hej Joost! Na pernate kala ekei, kalo taxidi ;) , gaat vast wel lukken! Kus van je mede "marketing-case killer"! Het verblijf ziet er echt ge-wel-dig uit trouwens! -
21 Januari 2006 - 16:40
Nico:
Hoi Joost, het blijft oneerlijk dat je nu alweer naar een zonnig land gaat. En ik maar zwoegen in dit grijze natte land ;-) Veel succes enneh wel het AD blijven lezen hè (www.ad.nl) Greetz, Nico -
22 Januari 2006 - 17:23
Athina:
Hey scheet, ik wens je echt het alle beste toe, dat je maar weer net zo bruin gaat worden als in Athens, Filakia polla -
14 Februari 2006 - 19:02
Pieter:
Dit is echt de laatste keer dat ik op juw site kijk hoor hahahaha jij hebt ook altijd mzzl!!! Het is je gegegund!
gr Pieter