Pirate of the Caribbean
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
10 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
Afgelopen weekend ben ik met een aantal Nederlandse trainees gaan stappen. Eerst naar het studentenhuis gegaam en daarna naar Lady C en beachclub Bliss geweest. De open air clubs aan het strand met zwembaden doen me weer erg aan Griekenland denken.
Zondag ben ik wezen snorkelen bij Little Bay. Mijn eerste Caribische snorkelervaring, dus dat was best impressive. Met al die Nemo's om me heen waande ik me even in het Oceanium. Komend weekend ga ik waarschijnlijk een dagje naar buureiland Anguilla. Daar schijnen de mooiste stranden van het Caribisch gebied te zijn, dus ik ben benieuwd..
Verder maak je weinig mee als je hele dagen op kantoor zit. Het is trouwens wel steeds een enorme overgang om na werktijd weer buiten te stappen als je 8 uur lang hebt zitten rillen van de airco :-)
Dit was het even voor nu, ik spreek jullie snel weer! Hasta pronto!
10 Februari 2006 - 00:33
Kirsten:
Wow, je hebt gewoon gezwommen met nemo! My favourite animal, I love nemo! Echt grappig dat je over griekenland begint, ik heb vandaag mijn griekse shirt aan! :-D
Have fun en word ook een beetje bruin voor mij :-p
kus -
10 Februari 2006 - 13:22
Jasmina:
Heb je als piraat ook zo'n ooglapje voor? Hihi!
Inderdaad...zwemmen met Nemo moet fantastisch geweest zijn..die vinden we hier niet in de Noordzee!
Succes en veel plezier als je naar Anguilla gaat! -
Hier heb ik geen woorden voor.... :-P -
13 Februari 2006 - 11:54
Ivan:
Yo Joooooooost!
Mooie verhalen, mooi dat alles voor de wind gaat! Dat van die airco ken ik (van een vakantie te Malta)...erg vervelend!!! I hate airco!!
Hasta banana -
14 Februari 2006 - 18:45
Diana:
Wow, ben jaloers hoor :) invidio, molto invidio :)Maar ik gun het je allemaal wel hoor :D
filakia
hopelijk schrijf ik het nu eens een keer goed) -
14 Februari 2006 - 19:03
Pieter:
Huh heb al geboekt tot morgen!