Working life

Door: Joost

Blijf op de hoogte en volg Joost

03 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam

Het is nu over met de vakantie. Hele dagen op het strand en bij het zwembad liggen is er nu niet meer bij. Mijn plicht roept, en daarom ben ik inmiddels al 2 dagen aan het werk op kantoor. Maar het bevalt erg goed. Met Dine Around is het nog vrij rustig omdat dat project nog in de opstartfase zit, maar als het eenmaal op gang komt, zal het een flinke klus worden. Gisteren hadden we meteen een meeting bij een nieuwe klant, The Windward Island Bank. Zij willen een imago-onderzoek laten doen en kijken hoe klanten hun service ervaren. Ik ben meteen aan de slag gegaan met het opstellen van een onderzoeksplan en enquêtes. Best een leuke klus om mee te beginnen. Volgende week moeten we onze plannen gaan presenteren en daarna het onderzoek gaan uitvoeren.
Vandaag heb ik nog een beetje een rondleiding gekregen over onze verdieping. Er zitten verschillende kleine bedrijfjes, waaronder een lokale radiozender. Ze willen mij misschien wat radiocommercials laten doen. Dat lijkt me ook best grappig om eens mee te maken.
Na werk zijn we vandaag naar een presentatie/borrel (met de nadruk op borrel) geweest van de SHTA (Sint Maarten Hospitality and Trade Association). Daar heb ik een aantal andere trainees ontmoet waarmee ik morgen uit ga. Het netwerken gaat vrij gemakkelijk hier.
Toen ik thuis kwam werd ik meteen uitgenodigd door mn Canadese buren om (weer) te komen eten. Iedereen is zo gastvrij hier!
Maak je dus om mij maar geen zorgen, ik overleef het hier wel :-)

• 03 Februari 2006 - 05:51

Racid:

Nou jongeman, ik merk dat je je plekje wel gevonden hebt op sxm! Kuida bo kurpa swa

• 03 Februari 2006 - 06:46

Liek:

zo te lezen heb je het erg rot ;)
    heb je niemand nodig die het van je over wilt nemen? of zullen we even langskomen voor 2 weken om je door die vervelende periode te laten komen?? hihi
    have fun neef geniet ervan!! ennne werkse!!!!
    XXXX vanuit krimpen vanaf iedereen!

• 03 Februari 2006 - 09:47

Val:

Ik maakte me ook absoluut geen zorgen hoor! Haha! Enjoy!

Liefs Val

• 03 Februari 2006 - 10:08

Diana:

Seems to me you're having a great time! un bacione

• 03 Februari 2006 - 13:24

Jasmina:

Klinkt goed hoor!! Lekker relax en het is nog leuk werk ook!
    Geniet ervan!

• 03 Februari 2006 - 15:10

Peet:

Wat cool dat je meteen ook lekker echt aan het werk mag, dat valt nogal eens tegen bij veel stages! Fijn dat het netwerken zo lekker gaat, maarja dat had ik niet anders verwacht van jou ;)
    Hier gaat het heerlijk: vandaag een lekkere brakdag na slechts een paar uurtjes slaap: niks nieuws dus, haha!

Dikke kus!!!

• 03 Februari 2006 - 16:37

Arlette:

Heej,
    Klinkt leuk die stage, ik ben ondertussen ook begonnen. Maar speel voornamelijk nog voor spons (informatie opnemen en systemen leren kennen). Weet je zeker dat je niet wilt ruilen????

xxx

• 03 Februari 2006 - 17:19

Esther:

Hey Joost,

Ik ben vandaag precies een weekje terug van mijn stage op Sxm. Ik was opzoek naar gegevens van studenten die ik daar heb ontmoet. Ik wist dat mijn werkgeefster May-Ling na mij een nieuwe student zou krijgen die Joost heette, dus moest even kijken of jij dat was. En dat ben je dus!
    Nou ik weet zeker dat je een onwijs toffe stage tegemoet gaat en veel zult leren.

Ik wens je een onwijs gezellige tijd toe op Sxm, er is echt zoveel te doen!

Gr. Esther
    (P.S. Groetjes aan May)

• 04 Februari 2006 - 12:52

Oncle Teun:

Zo broeder, leuk uitstapje in "den vreemde"je bent het al aardig gewend om je blik over de grens van een kikkerland te verleggen.Deze mail ontdekking is mede te danken aan de verjaardag van je tante uit Made, waar we natuurlijk veel aandacht schonken aan jouw interesses naar het buitenland. Je was al eerder bezig je blik wat te verleggen naar zeker voor ons nieuwe werelden. Zo'n stageplaats is hier toch wel een mooi middel om de cultuur van een ander land (en wat voor'n land) te leren kennen naast je broodnodige opleiding, waar wij je heel veel succes willen wensen. hart. gr. O T.+ T.N.

• 05 Februari 2006 - 13:19

Lida:

Ha, die Joost,
    ik heb nu pas de tijd om even naar je site te kijken en de eerdere reacties te lezen om vervolgens tot de conclusie te komen dat jij een gave stageplek hebt waar je het erg naar je zin hebt en natuurlijk een paradijkselijk plek op aarde om daat stage te mogen lopen. Boferd, ik wens je heel veel sukses en er heerlijk van genieten in je vrije tijd. Lenja zit nu in Nottingham en gaat morgen aan de slag. Zo te zien aan haar foto's op de site zal het haar ook de komende 6 maanden gaan lukken. Ik blijf je wel en wee volgen. Groetjes hey....

• 08 Februari 2006 - 16:05

Liesbeth:

Ha Joost!
    Zo te lezen en te zien, gaat het allemaal wel lekker daar! Best jaloers hoor! Hoop voor je dat het netwerken nog ff zo doorgaat, dan heb je binnenkort overal logeeradresjes voor leuke vakanties! Liefs, Lies